Vi söker en teknisk projektledare

2021-04-30

Vi söker dig som har arbetat några år som teknisk projektledare. Vi tror att du känner starkt för ledarskap och ser problemlösning som en viktig del i ditt arbete. Vi ser att du har en god teknisk förståelse och gärna en bakgrund inom tillverkningsindustrin.

Vi söker en teknisk projektledare

För rollen som projektledare är det viktigt att du är strukturerad, noggrann och en god kommunikatör. Vidare har du ett kundorienterat och flexibelt synsätt med förmågan att kunna växla mellan att stödja en extern projektledare till att själv ansvara för drivningen av projekt och uppdrag med alla dess tvärfunktionella aspekter. 

Som anställd på Horda Stans är det en självklarhet att du är nyfiken, självgående och proaktiv i ditt agerande och i din personlighet.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Maskinupphandlingar
  • Produktionstekniskt förbättringsarbete
  • Starta och driva större tekniska kundprojekt (planering, styrning och rapportering.)
  • Kommunicera med projektets alla tvärfunktionella intressenter, såväl internt som externt.

Erfarenhet:

  • Har några års erfarenhet inom projektledning.
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.
  • Eftergymnasial utbildning eller liknande är önskvärt

Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Rekryteringsarbetet sker löpande!

Vad vi erbjuder dig:

Varje medarbetare är lika viktig i Horda Stans framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På Horda Stans har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder möjligheter att tillsammans med din coachande chef bygga din karriär så att du kan utvecklas och trivas.

Skicka din ansökan till jobb@hordastans.se