Akustiklösningar

Horda Stans erbjuder kundanpassade lösningar för ökad ljud- och klimatkomfort inom ett flertal områden, tex. bygg-och anläggningsmaskiner, utomhusmaskiner, möbelindustrin, värmepumpar samt övrig tillverkningsindustri.

Sedan många år tillbaka kan vi numera ta på oss tyngre akustikprojekt hos våra kunder. Vi arbetar med Marcus Wallenberglaboratoriet för ljud- och vibrationsforskning (MWL) på KTH i Stockholm där vi utför våra mätningar. Vi har kompetens och utrustning då du som kund behöver hjälp med akustiska mätningar, konceptutveckling, materialval, tester, leverans av prototyper, serietillverkning och dokumentation.

          

Med våra produkter för inomhus- och utomhusmiljöer vänder vi oss till arkitekter, inredare, projektledare, konstruktörer och inköpare som ställer höga krav på akustisk komfort och design. Viktiga parametrar för en akustisk design för arbetsplatser och offentliga miljöer är förutom ljudoptimeringen även funktion, färg, form och hållbarhet. Vårt sortiment av produkter för rumsakustisk och inredningsdesign omfattar till exempel takabsorbenter, väggabsorbenter, golvskärmar, skrivbordsskärmar.

Ljudabsorberande material till padelhallar

Just nu växer det upp padelhallar som svampar ur marken och det är vi tacksamma för. Padel akustik är ett hett ämne just nu och vi kan vara behjälpliga att leverera miljövänliga ljudabsorberande lösningar i vårt egna material Soundfelt REC men även akustiktyger från välkända aktörer på marknaden. Vi måttanpassar just enligt Era önskemål då vi har egen bearbetning såsom sågar, stansar, skärmaskiner samt möjligheter till att 3-d forma produkter.  

Välkommen att kontakta någon av våra tekniska säljare för en inledande diskussion och rådgivning eller gå direkt in och kolla på våra material.  

Lars Wester, KAM, Horda Stans

Key Account Manager / Msc Acoustics

Lars Wester

Tel +46(0) 370 65 47 20

E-post lars.wester@hordastans.se