Projektledare/beredare och ett par gruppledare

2019-05-27

Vi expanderar och söker en projektledare/ beredare och ett par gruppledare. Horda Stans har behov av att anställa nya medarbetare på olika positioner i företaget. Vi tror på hög arbetsmoral, flitighet och eget ansvar, tillsammans med våra medarbetare vill vi bli ”bäst” på att stansa och formpressa artiklar. Är du intresserad av att skapa en framtid tillsammans med oss? Skicka in en intresseanmälan

Projektledare/beredare och ett par gruppledare

Projektledare/Beredare

Vi söker just nu en projektledare/beredare som kommer arbeta i nära samarbete med våra KAM säljare (resande säljare till huvudkunder). Arbetsuppgifterna är att kalkylera och bereda nya produkter men också att organisera körningar av prover och prototyper. Våra projektledare ansvarar för att få fram underlag till säljarna och driva projekten till serieproduktion.

Vi vill att du är bra på grundläggande matematik och är intresserad av hitta smarta kostnadseffektiva lösningar tillsammans med övriga medarbetare. I rollen har man genom detta arbete stor inverkan på vår möjlighet att vinna nya affärer, en kul utmaning. Meriterande kunskaper; allmän datavana, ritningsläsning, att kunna tala engelska, ha arbetat i tillverkningsindustri, driva projekt, ha arbetat i affärssystemet monitor, vana vid excel.

Gruppledare

Vi söker också gruppledare till vår produktion. Som gruppledare kommer du att planera, leda och fördela arbete, du kommer också att arbeta praktiskt som maskinoperatör. Grupperna kommer att bestå av 5-8 personer och du kommer vara underställd en produktionsledare.

Du som söker denna tjänst ska ha datavana, industrivana och gärna ha erfarenhet att leda en grupp.

Välkommen med din ansökan till:

jobb@hordastans.se  

Har du frågor angående arbetet är du välkommen att kontakta personalansvarig Lena Spjuth

Sista ansökningsdag: 190605

Horda Stans AB