Vi expanderar och söker personal

2015-08-18

Horda Stans AB är ett företag i en stark utvecklingsfas. Vi tillverkar industriella komponenter som packningar och ljudabsorbenter.

Vi har även en starkt växande gren inom möbel och designprodukter. Horda Stans är certifierade enligt ISO/TS 16949 och ISO 14001. Företaget har ca 60 anställda och en omsättning på ca 90 MSEK. Vi söker en kvalitetstekniker för att stärka vårt kvalitetsarbete. Denna tjänst kommer att vara direkt underställt kvalitetschefen och arbeta med att förebygga kvalitetsbekymmer i produktionen.  Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. bestå av att göra kontrollmätningar i produktion, sköta dokumentationen mot kund vad gäller utfallsprover och PPAP, administrera reklamationer, genomföra intern-, produkt- och processrevisioner.

  • Vi vill att du har en bakgrund inom kvalitetsteknik samt att du är van vid att jobba självständigt.
  • Vi vill att du som söker är strukturerad och noggrann.

Vi söker också personal för skiftarbete i vår produktion. Arbetet kommer att bestå i att självständigt tillverka produkter enligt de instruktioner som finns.

  • Vi vill att du som söker är van vid att jobba i industrin och att du kan läsa och förstå de tillverknings- och säkerhetsinstruktioner som vi arbetar efter.

Välkommen med din ansökan till:
jobb@hordastans.se märk ansökan med kvalitetstekniker eller produktionspersonal.

Sista ansökningsdag 150914
www.hordastans.se