Upptäck COVERSAFE, en revolutionerande antimikrobiell skyddsfilm.

Upptäck COVERSAFE, en revolutionerande antimikrobiell skyddsfilm.

Självhäftande film som lätt kan appliceras på te.x bord och handtag. Vi stansar och skär ut enligt Era önskemål.

 

Genom att applicera produkten ger den ett permanent och stabilt skydd över tid och det är tekniskt verifierat för 4 års kontinuerlig användning utan förlust av effektivitet. Skyddar mot virus, bakterier och mögel. Enkel installation och lätt att rengöra med vanliga rengöringsprodukter. 

Var kan man använda produkten? Kan användas av butiker, företag, skolor, sjukhus, matserveringar, ja överallt där man känner oro helt enkelt. Appliceringen kan ske på bland annat bord, dörrhandtag, strömbrytare, räcken, automatmaskiner och betalningsterminaler. Tack vare COVERSAFE är det nu möjligt att drastiskt minska överföringen av virus och bakterier i offentliga områden. Naturligtvis ber vi Er att följa folkhälsomyndighetens råd som vanligt genom hela pandemin rörande Coronaviruset.

  

Vi på Horda Stans har detta material på lager och tar snarast emot Era frågor och funderingar om produkten som är redo att minska risken för spridning av virus och bakterier. Sedan tidigare i pandemin så stansar och skär vi förkläden, visir och filter till vården efter behov. Till sidan om detta här! Välkomna att kontakta oss!    

 

 

Dennis Andersson, Horda Stans 

Säljare

Dennis Andersson

Tel +46(0) 370 65 47 16
E-post dennis.andersson@hordastans.se