Vi stansar och skär förkläden, visir och filter till vården.

Vi har tillfälligt anpassat och ställt om vår produktion för att hjälpa till med skyddsutrustning i coronatider.

Vi på Horda Stans har tillfälligt ställt om delar av produktionen för att möta de ökade kraven att hjälpa sjukvården med framtagning av diverse skyddsutrustning. Det vi har kunnat hjälpa till med så här långt har varit att förbereda materialen för optimal tillverkning i våra egna processer såsom stansning, tillskärning samt laminering. Ett flertal aktörer på marknaden har valt att lägga konfektion av sina plastförkläden hos oss under covid-19 pandemin, dels via stansning eller skärning i våra moderna digitala skärmaskiner som visat sig vara perfekta för att skära förkläden i plast.

Då materialförsörjningen ute i Europa varit utmanande har vi även hunnit med att utveckla nya material med en av våra närliggande underleverantörer och på så sätt undvikt produktionsstopp hos några av våra kunder på filtersidan gällande förfilter samt partikelfilter. Vi har även hjälpt ett flertal nya kunder med legostansning av sina plastvisir med framgång.

Vi känner oss väldigt stolta att vi tillsammans med våra underleverantörer av verktyg, råmaterial samt väldigt flexibla och duktiga medarbetare lyckats forcera fram dessa produkter.

Kontakta oss